💭 Ai vreo idee de business? Ce te motivează să vrei să fii propriul șef?

👨‍💼 Este foarte greu să pui bazele unei firme. Până și antreprenori de succes, ca Marc Andreessen ți-ar spune asta. Dar imediat după, vor aduce în atenție acele motive pentru care trebuie neapărat să începi demararea unei afaceri.

➡️ Pasiunea. În calitate de antreprenor simți acea pasiune a creșterii propriei tale afaceri, a dezvoltării propriilor idei, a punerii în aplicare a propriei viziuni. 

➡️ Valoare adăugată. Antreprenorii se mai numesc și „creatori”. Trebuie să producem “lucruri” pentru a avea succes. Iar “lucrurile” trebuie să aducă valoare. Este încurajator să știi că ceva ce ai inventat începe să aducă valoare pentru cei din jur. 

➡️ Schimbarea lumii. Desigur că nu orice afacere are potențialul de a schimba lumea, dar cei mai mulți dintre antreprenori cred cu tărie că afacerile lor vor face asta. Este parte din valoarea creatoare. Începerea afacerii și gestionarea ei cu o pasiune, echivoc te ajută să mergi mai departe.

➡️ Deținerea controlului. A avea această oportunitate poate fi pe deoparte motivațional, dar pe de cealaltă parte, înfricoșător – tu deții controlul, tu ești șeful, tu ești cel care trebuie să pună lucrurile în mișcare.

➡️ Banii. Există probabilitatea de a avea capacitatea de a genera foarte mulți bani într-un timp relativ scurt, conducând propriul business și bucurându-te de succes.

🧠 Tu vrei să dai start propriului business?

Scroll to Top