🤔 Tu ai fost vreodată într-un team building?

💡 Team Building-ul este un eveniment care de obicei se desfășoară în afara organizației, într-un cadru mai relaxat cu scopul de a crea și întării conexiunile intre oamenii dintr-o echipa sau o organizație și de a crește calitatea comunicarii dintre aceștia. Astfel de evenimente aduc beneficii atat pentru angajator cât și pentru tine ca angajat. Despre beneficiile angajatorului sau ale organizației s-a scris și s-a vorbit foarte mult.

Te-ai gândit vreodată care sunt beneficiile tale ca angajat într-un team building și cum te poate ajuta acesta în timp și în cariera? Iată cateva idei…

1️⃣ Îți cunoști colegii într-un mediu mai relaxat. Îmbunătățirea relațiilor duce la creșterea productivității și la o colaborare mai ușoară între colegi. Colegii reușesc să fie mai asertivi și să comunice mai eficient.

2️⃣ Vei știi cui să ceri ajutorul. Odată ce te-ai obișnuit și te simți mai în largul tău alături de colegi vei apela mai rapid la ei atunci când vei avea nevoie de ajutorul lor pentru a-ti îndeplini sarcinile și obiectivele.

3️⃣ Ai șansa să ieși în față, să te remarci. Poate la birou sau când lucrezi de acasă e mai dificil sau nu foarte la indemana, dar într-un team building ai posibilitatea să te faci cunoscut printre colegi și să-ți spui povestea într-un mediu relaxat sau poți să le arăți și ce alte talente ascunse posezi și care pot fi apreciate.

4️⃣ O bună oportunitate de networking. Așa ajungi să-ți cunoști colegi din alte departamente sau din alte locații care până ieri erau doar o adresa de mail sau vocea din telefon. Pe de alta parte din astfel de conversații aparent intamplatoare se nasc cele mai tari idei și oportunități de colaborare.

Scroll to Top