⚖️ Tu ce ai negociat ultima oară? Cum ți-a ieșit? Ești mulțumit de rezultatul obținut? Vrei ca data viitoare să obții mai mult? Iată o recomandare nu doar interesantă ci și utilă.

În această zi de miercuri vă recomandăm o carte care vine cu tehnici de negociere direct de la negociatorul-șef al FBI. Cartea se numește „Arta negocierii” și este scrisă de Chris Voss.
Fie încerci să primești o mărire de salariu, să cumperi o mașină sau o casă, renegociezi o chirie sau ai o discuție cu partenerul de viață, această carte îți oferă un avantaj competitiv în orice situație. „Arta negocierii” prezintă detaliat strategiile de negociere care l-au ajutat pe Chris Voss, să salveze vieți în situații extreme. De la confruntari între cele mai temute clanuri din Haiti, până la jafuri armate petrecute în inima NY toate încheiate cu succes datorită tehnicilor aplicate de acesta.


📖 O lectură captivantă, plină de sfaturi aplicabile imediat, și nu numai pentru negocierile cu mize mari, ci și pentru optima gestionare a conflictelor din viața de zi cu zi, la serviciu și acasă.

Scroll to Top